A Site for Photographers by Photographers

Community > Forums > Digital Darkroom > Color Management>Color Space > Adobe Bridge keeps changing...

Featured Equipment Deals

Nikon D810 versus D750: Which to Choose? Read More

Nikon D810 versus D750: Which to Choose?

Both the Nikon D810 and D750 are excellent FX-format DSLRs. Shun Cheung compares the two models to help you choose which one is the right choice for you.

Latest Equipment Articles

Radio City Music Hall with the Samsung NX1 Read More

Radio City Music Hall with the Samsung NX1

This past holiday season, photographer Jackie DiBenedetto got some hands-on time with Samsung's new NX1 Smart Camera at Radio City Music Hall's Christmas Spectacular. Combining high-end technology and...

Latest Learning Articles

A Visit to the Canon Experience Center in Southern California Read More

A Visit to the Canon Experience Center in Southern California

Canon recently opened the doors to its new, state-of-the-art Experience Center in Costa Mesa, CA. The impressive showroom, education facilities, CPS members' lounge, and repair facility astound while...


Adobe Bridge keeps changing the colors of my photos

Sage Taylor , Sep 08, 2008; 07:59 p.m.

Ok, here's the problem:

When I open up Adobe Bridge and click on an image either RAW or JPEG it changes the color of my photograph?! Is there some way to stop it from doing that?

Responses

Ted Springer , Sep 08, 2008; 08:15 p.m.

Need more information. How is the color changing? Does it only change when you click on it? Have you recently adjusted you ACR default settings?

John Strader , Sep 08, 2008; 11:48 p.m.

Hey,

I know exactly what you mean, it does the same for me. When an image is un clicked, it also has a small black border around it, then the first time you click it, the border goes away and the color changes (sometimes for the worse). Sadly, I do not know why or how to stop it, so I would like to hear about why it does this too. Thanks.

Tim Lookingbill , Sep 09, 2008; 02:32 a.m.

See if this thread solves your problem...

http://www.adobeforums.com/webx?128@@.3bc344ac

Go to post 14. It says something about camera profile's being used to generate the preview depending on which version of Bridge you're using.

Back to top

Notify me of Responses