A Site for Photographers by Photographers

Community > Forums > Website Creation > My Website > my site is slow, cant figure...

Featured Equipment Deals

Capturing the Many Facets of Spring Read More

Capturing the Many Facets of Spring

This spring remember that the mood of changing seasons and the life-giving power of spring rains can be captured in many ways.

Latest Equipment Articles

Datacolor Spyder5 Calibrator Review Read More

Datacolor Spyder5 Calibrator Review

Learn why it is important to calibrate and how the new Spyder5 can help you ensure that your images are being developed to their truest color profiles so you can see, share, and print pictures just as...


my site is slow, cant figure out why

Kevin B. , Sep 01, 2010; 12:22 a.m.

My website is hosted by Zenfolio. However my direction service that leads to it is hover.com
I can't figure out why my site is sooo slow sometimes. Like dial up slow. Is it Zenfolio or hover.com. Anyone know how i can figure it out?

Responses


    1   |   2     Next    Last

Jeff Spirer , Sep 01, 2010; 12:43 a.m.

Where's the site? Hard to tell without the ability to look at what's going on with it.

Kevin B. , Sep 01, 2010; 08:19 a.m.

www.kevinbierbaum.com

John A , Sep 01, 2010; 09:20 a.m.

Seems fine to me.

Charles Webster , Sep 01, 2010; 10:59 a.m.

Seems to be fine here on the west coast at 08:00 AM local time.

Sounds like a problem at your end.

<Chas>

Scott M. Knowles , Sep 01, 2010; 11:45 a.m.

Loaded in a few seconds for me (West coast) about 8:40 am PDT. Check your connection speed (a good place to test is Speedtest).

Manrique Molina , Sep 01, 2010; 12:11 p.m.

Loaded in about 5 seconds the first time here in San Jose, Costa Rica, noon EST. But of course I am on a T3 at work. I will try on my home computer tonight using 1 mbps.

Dan Ferrel , Sep 01, 2010; 12:25 p.m.

Yeah, once there's a website to look at it seems to load fine here. I like the layout and I don't see anything about it that would be bandwidth hungry. Simple, straight forward, professional looking.

Jeff Spirer , Sep 01, 2010; 12:41 p.m.

Loads fast for me too, maybe you should try it from a different location.

Kevin B. , Sep 01, 2010; 12:54 p.m.

Even at work, locally it sometimes is really slow. Also when I log in to change anything, thats when it really bogs down.
I might just have to try undoing the forward site hover. and test it independently.
thanks to all who tested the connection.


    1   |   2     Next    Last

Back to top

Notify me of Responses